Vanecoaching

Med Andreas Lycke
- vanecoach, fysioterapeut, ernæringskonsulent og spesialist i atferdsendring

Book gratis motivasjonssamtale

Hvilke av disse stemmer for deg?

  • Jeg vil ha god helse, mer overskudd, komme i form og nå trivselsvekten for godt!

  • Jeg vet mye om hva jeg burde gjøre (sunn mat og trening), men trenger redskaper for å omsette kunnskapen i handling, også over tid

  • Jeg er ferdig med restriktive slankekurer og vil gå ned i vekt ved å spise vanlig mat og delta fullt og helt i livet (ingen forbud som gjør at du må "være sær" eller nekte deg det du liker best) 

  • Jeg har erfaring med å få til spising og aktivitet/trening i perioder, men trenger verktøy for å holde motivasjonen oppe over tid (kanskje har du tidligere kommet ut av det i en ferie eller sykdomsperiode, når du har vært stressa og sliten eller når du har møtt et vektplatå...?) 

  • Jeg har et travelt, innholdsrikt og sosialt liv, og trenger en metode som gjør at jeg kan få til spising og trening uten å måtte sette resten av livet på pause

Hvis du svarte ja på noe av dette, er vanecoaching aktuelt for deg!

Foretrekker du personlig oppfølging eller gruppe?

Personlig vanecoaching

Personlig vanecoaching består av motivasjonssamtaler (tlf, video eller møte i Sandvika) og dialog på nett, der du med profesjonell veiledning, støtte og forpliktelse bruker effektive teknikker for å skape gode vaner og nå målene dine.

Vi går rett til kjernen av det som er aller viktigst for at DU skal få resultater!

For å finne ut om vi skal ha et samarbeid, tar vi en kort prat på telefonen.
Trykk på knappen under for å oppgi kontaktinfo, så ringer jeg deg. Samtalen er gratis.

Oppgi kontaktinfo

Gruppeprogram på nett: 
SMARTE HELSEVANER

For deg som er en travel kvinne over 40 år og vil bli 5-20 kilo lettere, komme i form og få mer overskudd!

profesjonell veiledning av Andreas Lycke, i en gruppe med 10-15 likesinnede.

Få ekstra motivasjon, forpliktelse og inspirasjon ved å utveksle erfaringer med de andre deltakerne.

Få redskaper som sikrer at du går fra å "tenke på det" til å gjennomføre, så du skaper solide vaner og får varige resultater!

Les mer om programmet

Book gratis motivasjonssamtale!

I samtalen snakker vi om hva du kan gjøre for å øke motivasjonen og komme i gang nå. Vi finner også ut hva du trenger for å lykkes over tid. Hvis vi ser at det jeg tilbyr kan passe for deg, og du ønsker at jeg skal hjelpe deg, er det mulig å inngå et samarbeid.

Hvordan vil du at jeg kontakter deg?

Ring meg på telefon
Kontakt meg på facebook messenger

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber til daglig som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape helsevaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert coaching.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Placeholder Image
Powered by Kajabi