Nettkurset 

SMARTE HELSEVANER

For deg som vil bli slankere, sprekere og friskere, ved å skape solide vaner!

Kursholder: ANDREAS LYCKE
Vanecoach, fysioterapeut, ernæringskonsulent og spesialist i atferdsendring

Få tilgang nå!

På nettkurset lærer du...

 • Hva som er de 8 viktigste helsevanene for å bli varig slankere, sprekere og friskere 
 • Hvordan du kommer enkelt i gang nå, uten å legge om hele livet 
 • Hvilke teknikker som er mest effektive for å holde motivasjonen oppe over tid, så du fortsetter lenge nok til å skape solide vaner og få resultater som varer

Du får også vite hvordan du...

 • Går ned i vekt ved å skape fire gode spisevaner (med vanlig mat, inkludert kos) i stedet for en ny runde på slitsom slankekur
 • Får til å trene mer regelmessig eller bli mer fysisk aktiv (forsere dørstokkmila!)
 • Reduserer stress eller får mer søvn, så du får energi og overskudd

Når du melder deg på får du tilgang til korte & inspirerende videoleksjoner, som du ser på mobil, nettbrett eller PC/MAC. Etter kun et par timer vet du alt du trenger for å sette i gang! 

Hei, jeg heter Andreas Lycke

Gjennom 18 år i helsebransjen, 8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av klienter, har jeg lært mye om hva som fungerer for å skape gode vaner og få varige resultater!

Bare det siste året har jeg hatt over 1500 motivasjonssamtaler med voksne mennesker som vil gå ned i vekt, komme i form og få bedre helse. Jeg har funnet ut at det er noen få vaner de fleste trenger å få på plass og et par teknikker som er ekstra effektive for å holde motivasjonen oppe og få det til i praksis. Nå har jeg samlet det som fungerer aller best i et nettkurs, som du får servert rett på mobilen!

Placeholder Image
Klikk her for påmelding!

BONUS!

Få med 8 hefter til en samlet verdi av kr. 1592,-

 • Motivasjonsdagboken som hjelper deg å holde fokus hver dag
 • Forslag til sunne måltider og hva du bør velge når du spiser andre steder enn hjemme
 • Oversikt over kalorismarte matvarer du bør putte i handlevognen når du passer vekten
 • Enkel og effektiv styrketrening du kan gjøre hvor som helst
 • Intervalltrening som gir topp kondisjonseffekt på kort tid 
 • Enkle og virkningsfulle øvelser for å bli smidigere og mer bevegelig
Placeholder Image

Når du melder deg på, får du...

 • Tilgang til videoleksjoner om det viktigste du trenger å vite for å skape gode helsevaner. Du ser videoene på mobil, nettbrett eller PC/MAC. Vanene du lærer om er i kategoriene spising, fysisk aktivitet, trening, søvn og stress. 
 • 8 nedlastbare hefter til en samlet verdi av kr. 1592,-
 • Mulighet til å sende spørsmål og få svar av kursholder Andreas Lycke (på e-post eller facebook messenger)

Nettkurset koster kr. 990,-

Klikk her for å kjøpe kurset!

Hvorfor du skal investere i dette nettkurset...

I aviser og bøker, på facebook og Instagram, blir du bombardert av råd om sunnere mat, nye dietter, treningsprogrammer og hva du bør gjøre for helsa di. Det er lett å bli både handlingslammet og forvirret. Det er lett å henge seg opp i uvesentlige detaljer. 

Nøkkelen til å få solide resultater, er imidlertid å gjøre de grunnleggende tingene riktig over tid. Men, hva er egentlig det? Jo, det er de 8 helsevanene du lærer om på nettkurset. Jeg tipper du vil føle det som en befrielse å få vite hva som er aller viktigst for å få mer overskudd, gå ned i vekt og få god form og helse.

Når du vet HVA du skal gjøre (hvilke gode vaner), er det bare å gjennomføre. I dag. Resten av uka. Og i flere måneder fremover.

Men, som du sikkert har erfart, det er ikke alltid så enkelt å omsette kunnskap i handling. Da jeg spurte mange hundre mennesker hva som hindrer dem i å skape gode vaner, svarte flest "Jeg vet alt om hva jeg burde gjøre, men får det bare ikke til i praksis" og "Jeg kan få det til en periode, men sliter med å holde motivasjonen oppe over tid"

Kunnskap er altså ikke nok. Du trenger også teknikker for å holde fokus og opprettholde motivasjonen hver dag. Derfor lærer du på kurset hvordan du lager et enkelt og effektivt motivasjonssystem, der du tar i bruk vitenskapelige teknikker i atferdsendring som sikrer at du går fra å "tenke på det" til å gjøre det! Ikke bare i en uke eller to, men i lang tid fremover!

På nettkurset lærer du både hva som er viktigst for å få resultater OG hvordan du får det til i praksis! Når du setter de to brikkene sammen, har du din suksessoppskrift!

Jeg vil sette i gang nå!
Jeg vil melde meg på nå!

Hei, jeg heter Andreas Lycke

Gjennom 18 år i helsebransjen, 8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av timer med kunder, har jeg lært mye om hva som fungerer for å skape gode vaner og få varige resultater!

De første årene var jeg ofte frustrert fordi jeg så hvor få som lyktes. Selv om jeg som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent ga kundene effektive treningsprogrammer og detaljerte menyplaner. 

Jeg innså at folk trengte noe mer enn informasjon, og tok videreutdanning innen coaching, kommunikasjon og atferdsendring. Jeg sa også opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet, for å kunne hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter. I 2018 utga jeg boken DIN VEI, som er et oppslagsverk i hvordan man lykkes med mat, trening og livsstilsendring.

I dag er det fantastisk å oppleve at kundene mine får bedre resultater enn noen gang!

På dette nettkurset lærer du hvilke vaner som er viktigst for de aller fleste, og hvilke teknikker de bruker for å opprettholde motivasjonen og skape solide vaner i praksis.

Placeholder Image
Powered by Kajabi