Vaneprogram for mannfolk:

MINDRE MAGE OG LETTERE STEG!

- på 6 UKER

Starter etter påske!

Jeg var i tvil om det var mulig å få med mannfolk på et gruppebasert opplegg. Dessverre viste det seg å være så vanskelig som jeg fryktet. Synd, fordi jeg vet mange menn trenger å ta tak i helsa si.

Jeg har derfor bestemt meg for å avlyse gruppeprogrammet.

Dersom du ønsker individuell veiledning, er det mulig.
Se mulighetene her!

Individuell veiledning

"Kan du ha et opplegg for menn!?"

Det spørsmålet har jeg fått mange ganger! Av mannfolk som vil snakke med en mannlig ekspert, i en bransje med veldig mange kvinner. Og som ønsker et opplegg spesiallaget for oss mannfolk! Vi er tross alt litt annerledes.

Jeg har hatt mange grupper for damer.

Nå starter jeg endelig et gruppeprogram for menn!

Jeg er på jakt etter 8-10 herrer som vil være med.
Er du en av dem?

Dette er for deg som...

 • Vil bli kvitt minst 10 kilo. Og få magen mindre!
 • Vil være i form til å henge med kompisen eller kona på tur! Eller barna på aktivitet.
 • Vil føle deg bra, både for din egen del og for hun du deler livet med! (eller hun du håper å dele livet med i fremtiden)
 • Vil ha en kropp som funker til det du liker å holde på med! Uansett om det er fjellturer og sykling eller snekring, vedhugging og sjauing i hagen
 • Vil komme inn i den rette buksa og kjenne at dressen sitter som den skal
 • Vil slippe å bekymre deg for dårlig helse eller at kona bekymrer seg for din helse

Vaner eller slankekur?

På gruppekurset lærer du å skape vaner som gjør kroppen lettere, formen bedre og overskuddet større med vanlig mat og enkel trening/aktivitet!

Du trenger ikke bruke masse tid på matlaging eller kompliserte oppskrifter.

Du trenger ikke telle kalorier.

Du trenger ikke pine deg gjennom beinharde eller lange treningsøkter.

Dette er ikke en kortsiktig slankekur med pulver, forbud mot alt som er godt eller masse sultfølelse.

Som Pondus sier; det tar tid å endre kroppen...
Men på 6 uker kommer du godt i gang!
Du lærer også strategier for å fortsette med de gode vanene etter kurset!

Noen resultater

For mannfolk gir enkle vaner ofte svært gode resultater. Fordi vi har høyere forbrenning enn damene. Og et mindre komplisert forhold til mat. 

Under ser du noen resultater for mannlige klienter. De har benyttet seg av individuell vanecoaching, men har brukt de samme verktøyene som du får på gruppekurset. 

Dette får du!

Du blir med i en gruppe mannfolk som driver hverandre fremover mot en slankere og sprekere kropp! Og som skal ha det litt moro på veien dit!

Du får profesjonell veiledning av meg (Andreas Lycke). Jeg er vanecoach, fysioterapeut og ernæringskonsulent. Har jobbet med livsstilsendring, vektreduksjon, trening og helse i 20 år. Og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode vaner.  

Du treffer meg og de andre deltakerne på videomøter og i en nettportal/app.

VIDEOMØTENE deler du målene og resultatene dine med de andre. Det vil gi deg MASSE motivasjon. I tillegg får du vite hva som fungerer for de andre gutta. Og du får eksperttips av meg! Uansett om du trenger noen enkle og slankende måltider, et par styrkeøvelser som gjør magen flatere eller noen knep for å få bedre kontroll på kveldsspisingen eller antall øl i helgen.

I NETTPORTALEN logger du hva du får til og hvilke resultater du oppnår. Jeg gir deg individuelle tips og hyppige tilbakemeldinger. Denne "rappporteringen" gir deg motivasjon og forpliktelse. Det hjelper deg å gjennomføre ting du ville droppet på egenhånd!

I nettportalen kan du også kommunisere skriftlig med de andre deltakerne.

Praktisk informasjon

 • Oppstart er uken etter påske. Da får du skriftlig informasjon og verktøy som hjelper deg i gang med gode vaner rett etter påskeferien. Du begynner å logge i nettportalen hva du får til, og får tilbakemeldinger av meg. 
 • Onsdag 14. april klokken 20.00 treffer du meg og de andre deltakerne på første videomøte. 
 • Deretter er det møte hver onsdag kl. 20.00 - siste onsdag 12.mai.  Varer en times tid hver gang.
 • Hvis det er noen av møtene du ikke kan delta på, ser du opptaket. 
 • Hvis flere ønsker å fortsette etter 6 uker, forlenger vi med en runde på 6 uker til. På tidligere kurs er det mange som har ønsket dette.

Nettportal/app

Logg hva du får til. Få hyppige tilbakemeldinger og tips. Kommunisere med Andreas og de andre deltakerne!

Fokus, forpliktelse, motivasjon og fellesskap - rett på mobilen!

Videomøter

Møt Andreas og de andre deltakerne på videomøter.

Del mål og resultater. Se hva som fungerer for de andre. Få eksperttips og inspirasjon! 

 

Fokus & oversikt

Hold motivasjonen oppe ved å registrere hva du får gjennomført og hvilke resultater det gir. Få feedback av meg i det daglige!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Gjennom 19 år i helsebransjen8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av timer med klienter, har jeg lært mye om hva som fungerer for å gjennomføre langsiktige vaneendringer og få varige resultater!

De første årene var jeg ofte frustrert fordi jeg så hvor få som lyktes. Selv om jeg som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent ga kundene skreddersydde menyplaner og effektive treningsprogrammer.

Jeg innså at folk trengte noe mer enn informasjon og gode råd, og tok videreutdanning innen coaching, vanepsykologi og atferdsendring. Jeg sa opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet, for å kunne hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter.
For et par år siden utga jeg boken DIN VEI, som er et oppslagsverk i hvordan man lykkes med mat, trening og livsstilsendring.

I dag er det fantastisk å oppleve at klientene mine får bedre resultater enn noen gang! Når de bare lærer seg strategier for å øve inn gode vaner og fortsette med dem over tid!

Close

Fyll inn personalia, så kontakter jeg deg!