Langsiktig
INDIVIDUELL
vanecoaching

Profesjonell veiledning for deg som ønsker en lettere kropp, god form, overskudd og god helse!

Individuell vanecoaching er aktuelt hvis..

  • Du ønsker en LIVSSTIL som gir overskudd, velvære, god form, sunn vekt og god helse.
  • Du har mye kunnskap om hva du burde eller kan gjøre, men trenger verktøy for å GJENNOMFØRE DET I PRAKSIS. Ikke bare i noen uker, men i lang tid fremover (du vet for eksempel hva det er sunt å spise, hvordan du kan trene eller at det er lurt med mer søvn...men så er det noe som hindrer deg i å gjøre det..)
  • Du har prøvd slankekurer og flere ulike opplegg for å gå ned i vekt. Denne gangen ønsker du å få til noe som varer. Du trenger REDSKAPER for å bygge solide vaner. Som gir deg en lettere kropp, men som du også trives med i det lange løp!
  • Du an har en tendens til å være for mye av og på. Du kan være "superfokusert", "kjempeflink" eller "streng med deg selv" i perioder. Men du trenger strategier for å få til noe som er HOLDBART OVER TID. 
  • Du har prøvd gjentatte ganger på egenhånd, uten å få til det du ønsker. Derfor er du nysgjerrig på om et individuelt samarbeid med en profesjonell fagperson kan være noe for deg.
For å finne ut om vanecoaching er aktuelt for deg, er det enklest med en prat på telefon.
Klikk under for å booke en tid. 
Klikk her for gratis infosamtale
Dersom du av en eller annen grunn ikke vil prate på telefon, kan vi ha dialog på e-post.
Klikk under for å svare på noen få spørsmål før vi starter dialogen. 
Klikk her for dialog på e-post

Dette sier noen av mine klienter...

Lett hverdag og lengste løpetur på 30 år!

Etter noen få måneder har jeg gått ned 16 kilo og fått mye mer overskudd, gjennom enkle grep i kostholdet, mer hverdagsaktivitet og trening jeg trives med! 

Klærne innerst i skapet passer igjen og smertene i knærne er borte!

Aller viktigst er det at jeg har fått hjelp til å finne min suksessoppskrift, og at jeg har "fått med hodet i prosessen". Dette var noe helt annet enn de utallige slankekurene jeg har prøvd før, som bare har gjort meg tyngre.

Nina

En solid verktøykasse for å skape gode vaner!

Jeg er kjempefornøyd med å ha gått ned 14 kilo på noen måneder med vanecoaching. Men mest av alt er jeg glad for at jeg har klart å skape nye vaner og for at jeg nå har en solid verktøykasse for å fortsette med de gode vanene. 

Samarbeidet med Andreas har vært helt supert! Jeg opplevde han umiddelbart som en positiv, profesjonell og kompetent sparringpartner. Jeg er utrolig glad for at jeg tok kontakt!

Jeg møtte alle fagpersonene jeg trengte i en og samme person!

Å starte et samarbeid med Andreas er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt! 

I stedet for å gå til ernæringsfysiolog for maten, fysioterapeuten for trening og legen for helsa, fant jeg en som kunne hjelpe meg med helheten. Det ble starten på en så utrolig motiverende, utfordrende og gledelig mestrende periode!

Etter noen måneder har jeg gått ned fra 82 til 69 kilo. Jeg er i mye bedre form og er kvitt smerter legene sa jeg måtte leve med.

Hele livet mitt er tusen ganger bedre enn før! Jeg har blitt så mye som jeg før drømte om å være!

Noen resultater...

Mange av mine klienter ønsker å gå ned i vekt. Det er det mest målbare resultatet. I kombinasjon med vektnedgang høster de gevinster som større velvære, bedre form og mer overskudd. Og det aller viktigste; de får på plass vaner som gir en lettere kropp, men som de også får til å fortsette med over tid!

Velg hvordan du ønsker mer informasjon!
Jeg ønsker en gratis infosamtale Jeg ønsker informasjon på e-post

Hva er individuell vanecoaching?

Individuell vanecoaching består av samtaler (tlf eller video) og dialog på nett, der du med profesjonell veiledning og støtte får verktøy for å gjennomføre endringer, skape gode vaner og nå målene dine!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Gjennom 19 år i helsebransjen8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av timer med klienter, har jeg lært mye om hva som fungerer for å gjennomføre langsiktige vaneendringer og få varige resultater!

De første årene var jeg ofte frustrert fordi jeg så hvor få som lyktes. Selv om jeg som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent ga kundene skreddersydde menyplaner og effektive treningsprogrammer.

Jeg innså at folk trengte noe mer enn informasjon og gode råd, og tok videreutdanning innen coaching, vanepsykologi og atferdsendring. Jeg sa opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet, for å kunne hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter.
For et par år siden utga jeg boken DIN VEI, som er et oppslagsverk i hvordan man lykkes med mat, trening og livsstilsendring.

I dag er det fantastisk å oppleve at klientene mine får bedre resultater enn noen gang! Når de bare lærer seg strategier for å bygge gode langsiktige vaner!

 

Close

Vennligst svar på noen spørsmål så jeg kan sende deg relevant informasjon på e-post.