Individuell vanecoaching

Profesjonell veiledning for deg som vil bli slankere, sprekere og friskere. For godt!

Lurer du på om et samarbeid med meg passer for deg?

Klikk knappen under for å svare på noen enkle spørsmål om motivasjon.

Velg så om du ønsker mer informasjon på e-post eller telefon.

Klikk her for å svare!

Dette sier noen av mine klienter...

Lett hverdag og lengste løpetur på 30 år!

Etter noen få måneder har jeg gått ned 16 kilo og fått mye mer overskudd, gjennom enkle grep i kostholdet, mer hverdagsaktivitet og trening jeg trives med! 

Klærne innerst i skapet passer igjen og smertene i knærne er borte!

Aller viktigst er det at jeg har fått hjelp til å finne min suksessoppskrift, og at jeg har "fått med hodet i prosessen". Dette var noe helt annet enn de utallige slankekurene jeg har prøvd før, som bare har gjort meg tyngre.

Nina

En solid verktøykasse for å skape gode vaner!

Jeg er kjempefornøyd med å ha gått ned 14 kilo på noen måneder med vanecoaching. Men mest av alt er jeg glad for at jeg har klart å skape nye vaner og for at jeg nå har en solid verktøykasse for å fortsette med de gode vanene. 

Samarbeidet med Andreas har vært helt supert! Jeg opplevde han umiddelbart som en positiv, profesjonell og kompetent sparringpartner. Jeg er utrolig glad for at jeg tok kontakt!

Jeg møtte alle fagpersonene jeg trengte i en og samme person!

Å starte et samarbeid med Andreas er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt! 

I stedet for å gå til ernæringsfysiolog for maten, fysioterapeuten for trening og legen for helsa, fant jeg en som kunne hjelpe meg med helheten. Det ble starten på en så utrolig motiverende, utfordrende og gledelig mestrende periode!

Etter noen måneder har jeg gått ned fra 82 til 69 kilo. Jeg er i mye bedre form og er kvitt smerter legene sa jeg måtte leve med.

Hele livet mitt er tusen ganger bedre enn før! Jeg har blitt så mye som jeg før drømte om å være!

Noen resultater...

Mange av mine klienter ønsker å gå ned i vekt, og dette er det mest målbare resultatet. Vel så viktig som et lavere tall, er gevinster som økt velvære, bedre form, mer overskudd, bedre kontroll på spisingen og mer regelmessig trening. Og, for ikke å glemme, troen på at det ER mulig å skape solide vaner og få resultater som varer!

Hva er individuell vanecoaching?

Individuell vanecoaching består av motivasjonssamtaler (tlf eller video) og dialog på nett, der du med profesjonell veiledning og støtte får verktøy for å gjennomføre endringer, skape solide vaner og nå målene dine!

Interessert?

Klikk knappen under for å svare på noen enkle spørsmål om motivasjon.

Velg så om du ønsker mer informasjon på e-post eller telefon.

Klikk her for å svare!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape vaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert coaching.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Close

Fyll inn personalia, så kontakter jeg deg!