Individuell vanecoaching

Profesjonell veiledning for deg som vil bli slankere, sprekere og friskere. For godt!

Lurer du på om dette passer for deg?

Velg under hvordan du ønsker mer informasjon!

Jeg ønsker en gratis infosamtale Jeg ønsker informasjon på e-post

Dette sier noen av mine klienter...

Lett hverdag og lengste løpetur på 30 år!

Etter noen få måneder har jeg gått ned 16 kilo og fått mye mer overskudd, gjennom enkle grep i kostholdet, mer hverdagsaktivitet og trening jeg trives med! 

Klærne innerst i skapet passer igjen og smertene i knærne er borte!

Aller viktigst er det at jeg har fått hjelp til å finne min suksessoppskrift, og at jeg har "fått med hodet i prosessen". Dette var noe helt annet enn de utallige slankekurene jeg har prøvd før, som bare har gjort meg tyngre.

Nina

En solid verktøykasse for å skape gode vaner!

Jeg er kjempefornøyd med å ha gått ned 14 kilo på noen måneder med vanecoaching. Men mest av alt er jeg glad for at jeg har klart å skape nye vaner og for at jeg nå har en solid verktøykasse for å fortsette med de gode vanene. 

Samarbeidet med Andreas har vært helt supert! Jeg opplevde han umiddelbart som en positiv, profesjonell og kompetent sparringpartner. Jeg er utrolig glad for at jeg tok kontakt!

Jeg møtte alle fagpersonene jeg trengte i en og samme person!

Å starte et samarbeid med Andreas er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt! 

I stedet for å gå til ernæringsfysiolog for maten, fysioterapeuten for trening og legen for helsa, fant jeg en som kunne hjelpe meg med helheten. Det ble starten på en så utrolig motiverende, utfordrende og gledelig mestrende periode!

Etter noen måneder har jeg gått ned fra 82 til 69 kilo. Jeg er i mye bedre form og er kvitt smerter legene sa jeg måtte leve med.

Hele livet mitt er tusen ganger bedre enn før! Jeg har blitt så mye som jeg før drømte om å være!

Noen resultater...

Mange av mine klienter ønsker å gå ned i vekt, og dette er det mest målbare resultatet. Vel så viktig som et lavere tall, er gevinster som økt velvære, bedre form, mer overskudd, bedre kontroll på spisingen og mer regelmessig trening. Og, for ikke å glemme, troen på at det ER mulig å skape solide vaner og få resultater som varer!

Velg hvordan du ønsker mer informasjon!
Jeg ønsker en gratis infosamtale Jeg ønsker informasjon på e-post

Hva er individuell vanecoaching?

Individuell vanecoaching består av samtaler (tlf eller video) og dialog på nett, der du med profesjonell veiledning og støtte får verktøy for å gjennomføre endringer, skape gode vaner og nå målene dine!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Gjennom 19 år i helsebransjen8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av timer med klienter, har jeg lært mye om hva som fungerer for å gjennomføre langsiktige vaneendringer og få varige resultater!

De første årene var jeg ofte frustrert fordi jeg så hvor få som lyktes. Selv om jeg som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent ga kundene skreddersydde menyplaner og effektive treningsprogrammer.

Jeg innså at folk trengte noe mer enn informasjon og gode råd, og tok videreutdanning innen coaching, vanepsykologi og atferdsendring. Jeg sa opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet, for å kunne hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter.
For et par år siden utga jeg boken DIN VEI, som er et oppslagsverk i hvordan man lykkes med mat, trening og livsstilsendring.

I dag er det fantastisk å oppleve at klientene mine får bedre resultater enn noen gang! Når de bare lærer seg strategier for å øve inn gode vaner og praktisere dem over tid!

 

Close

Vennligst svar på noen spørsmål så jeg kan sende deg relevant informasjon på e-post.