Gruppeprogrammet

Lettere liv på 6 uker!

Et nettbasert gruppeprogram for travle damer i 40-50-årene,
som på 6 UKER vil bli 3-5 kilo lettere, komme i bedre form og få mer overskudd!
Ny gruppe starter 12.oktober!

På 6 uker kommer du godt i gang og lærer teknikker for å gjennomføre endringer, skape gode vaner og nå målene dine. Disse har du nytte av både mens du deltar på kurset og senere!

(Jeg har tidligere hatt programmet med lengre varighet (12-15 uker), men ønsker nå å starte med 6 uker så terskelen for å bli med er lavere. Det blir mulighet for å bli med videre på del 2, for de som ønsker det).

Innertier!

Innertier på dette opplegget! Jeg har tatt tilbake kontrollen og det gir ro og selvtillit! Etter noen få uker har jeg gått ned 6,5 kg. Føler meg så mye bedre! Og klærne passer igjen!

(Ingvild har etter kurset fortsatt med de gode vanene og har gått ned totalt 18 kilo. Hun har funnet en livsstil hun trives med, og sier hun opplever en helt annen ro knyttet til vekt, spising og trening, enn hun har gjort før!)

Ingvild

En utrolig følelse!

Å gå ned i overkant av 5 kg på noen få uker, uten å føle at jeg er på slankekur eller forsaker noe, er en helt utrolig følelse! Dette er en livsstil jeg kan trives godt med!

Hege

 

Gjorde en kjempeforskjell!

Kurset gjorde en kjempestor forskjell i mitt tankesett og i mitt liv! For første gang handler kosthold og trening om min helse og hva som skjer i hodet - i stedet for kun slanking.

Tusen takk for et suverent kurs - med fantastiske verktøy og enkel, smart og pedagogisk forklaring fra deg!

(Anne sendte meg denne tilbakemeldingen noen måneder etter kurset, og skrev at hun daglig hadde nytte av verktøyene hun hadde lært)

Anne

Dette er for deg som...
  • Vil skape gode helsevaner (spising, trening, søvn, stress) for å bli lettere, sprekere og føle deg bedre
  • Vet mye om hva du burde gjøre, men trenger verktøy for å omsette det i handling
  • Får det til i perioder, men sliter med å holde fokus over tid (kanskje fordi du er travel, sliten, blir utålmodig eller har en tendens til å være enten "helt på" eller "helt av") 
  • Er klar for å komme i gang nå, fordi du vil føle deg bedre og ha mer overskudd gjennom den mørke årstiden

Interessert?

Velg hvordan du vil bli kontaktet, så vi kan finne ut om dette passer for deg!

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

Dette får du!

Du blir med i en gruppe på 10 damer, som i 6 uker øver systematisk på å skape gode helsevaner (spising, trening/aktivitet, søvn, stressreduksjon). Gruppen får profesjonell veiledning av Andreas Lycke, som er vanecoach, fysioterapeut og ernæringskonsulent, med 20 års erfaring.

Du treffer Andreas og de andre deltakerne på videomøter på nett og gjennom en nettportal

nettmøtene utveksler du erfaringer med gruppen og lærer teknikker for å gjennomføre endringer og skape gode vaner. Fellesskapet gir deg motivasjon og støtte, så du får til mye mer enn på egenhånd! 

I nettportalen registrerer du hva du får til og kommuniserer med Andreas og de andre deltakerne. Det hjelper deg å holde fokus, også når det skjer mye annet i livet ditt. Du kan stille Andreas spørsmål og få individuelle tips til hvordan du lykkes med vaneendringene som er viktigst for deg.

Fordi du antakelig har mye kunnskap om hva du burde spise og hvordan du kan trene, er hovedfokus i programmet at du lærer verktøy for å omsette kunnskapen i handling. I lang tid fremover!

Praktisk informasjon

  • Første gruppemøte på nett er mandag 12. oktober.
  • Ved påmelding får du skriftlig informasjon og en motivasjonsoppgave, slik at du kan sette i gang umiddelbart (hvis du ikke vil vente til 12. oktober...).
  • Det er kun 10 plasser, så vær rask om du vil sikre deg en av dem. Tidligere kurs har vært fulltegnet.
  • Det er fem gruppemøter i løpet av de 6 ukene programmet varer. Møtene varer ca. en time, er kl. 20.15 om kvelden og veksler mellom mandager og onsdager. Alt du trenger for å delta er mobil, nettbrett eller PC. Dersom det er noen av møtene du ikke kan delta på direkte, ser du bare opptaket.
  • Fordi alt foregår på nett, kan du delta uansett hvor du bor.

Noen resultater...

De fleste går ned mellom 300 gram og 1 kilo i snitt per uke. Vel så viktig er det at deltakerne lærer teknikker for å gjennomføre endringer, få kontroll på spisingen og trene mer regelmessig. Det gir ikke bare lavere vekt, men også bedre form, større velvære, god samvittighet og mer overskudd! (Vektkurvene viser noen resultater fra deltakere som har vært med på programmet med 12 eller 15 ukers varighet, der innholdet har vært det samme som på 6-ukers programmet).

Får et spark bak!

Jeg får det lille sparket bak jeg trenger for å gjennomføre alle de gode planene mine. Etter få uker har jeg blitt både sprekere og slankere, uten å føle at jeg er på slankekur.

Lene

Så fornøyd!

 Jeg kan ikke huske sist jeg var så fornøyd og trygg på meg selv. Jeg har fått en indre glede og ro! Og jeg har funnet nøkkelen til hvordan jeg skal fortsette dette gode livet!

Tusen takk for et lærerikt kurs, der jeg har fått mange nyttige verktøy for å nå målene mine og leve livet jeg ønsker! 

Nina

Større spisero!

Jeg opplever større ro rundt spising og unngår dårlig samvittighet og følelse av sprekk/nederlag. Med denne metoden har jeg større mentalt overskudd hele tiden!

Karianne

Interessert?

Velg hvordan jeg skal kontakte deg så vi kan finne ut om dette passer for deg!

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber til daglig som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape vaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form! Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert veiledning.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Heldigvis finnes det teknikker man kan bruke for å omsette ønsker i handling!

 

Close

Fyll inn personalia, så kontakter jeg deg!