Vaneprogrammet

Lettere liv på 6 uker!

Klikk her for å få beskjed når ny gruppe åpner for påmelding

Et nettbasert gruppeprogram for travle damer i 40-50-årene som på 6 UKER vil gå ned 3-5 kilo og få mer overskudd, ved å skape gode langsiktige helsevaner! 

Innertier!

Innertier på dette opplegget! Jeg har tatt tilbake kontrollen og det gir ro og selvtillit! Etter noen få uker har jeg gått ned 6,5 kg. Føler meg så mye bedre! Og klærne passer igjen!

(Ingvild har etter kurset fortsatt med de gode vanene og har gått ned totalt 18 kilo. Hun har funnet en livsstil hun trives med, og sier hun opplever en helt annen ro knyttet til vekt, spising og trening, enn hun har gjort før!)

Ingvild

En utrolig følelse!

Å gå ned i overkant av 5 kg på noen få uker, uten å føle at jeg er på slankekur eller forsaker noe, er en helt utrolig følelse! Dette er en livsstil jeg trives med og vil fortsette med!

Hege

 

Gjorde en kjempeforskjell!

Kurset gjorde en kjempestor forskjell i mitt tankesett og i mitt liv! For første gang handler kosthold og trening om min helse og hva som skjer i hodet - i stedet for kun slanking.

Tusen takk for et suverent kurs - med fantastiske verktøy og enkel, smart og pedagogisk forklaring fra deg!

(Anne sendte meg denne tilbakemeldingen noen måneder etter kurset, og skrev at hun daglig hadde nytte av verktøyene hun hadde lært)

Anne

Noen resultater...

Like viktig som vektnedgangen, er det at du lærer teknikker for å gjennomføre endringer, få kontroll på spisingen, trene mer regelmessig og gi kroppen nok søvn! (Vektkurvene viser resultater fra deltakere som har vært med på programmet på 12 uker, der innholdet er det samme som på 6-ukers programmet).

Dette får du!

Du blir med i en gruppe på 10 damer, som i 6 uker tar i bruk verktøy for å skape gode helsevaner. Vi har fokus på kosthold/spising, trening/aktivitet og søvn. Du prioriterer vanene som er viktigst for deg.

Du får profesjonell veiledning av meg (Andreas Lycke). Jeg er vanecoach, fysioterapeut og ernæringskonsulent, med 20 års erfaring. Jeg har også utgitt en bok om livsstilsendring. 

Du treffer meg og de andre deltakerne på videomøter på nett og i en nettportal

NETTMØTENE deler du erfaringer med gruppen og lærer hvordan du skaper gode vaner og opprettholder motivasjonen. Fellesskapet gir inspirasjon og støtte, så du får til mye mer enn på egenhånd! Som en deltaker sa "Jeg er nesten sjokkert over hvor effektivt dette er for å få gjennomført ting jeg har tenkt på i månedsvis....!" 

I nettportalen bruker du et par minutter daglig til å logge hvordan det går. Jeg gir deg tilbakemeldinger og individuelle tips!

Når du vet at du skal inn og logge, får du en nyttig forpliktelse som hjelper deg å holde fokus, også når livet er travelt. 

Du kan også kommunisere skriftlig med de andre deltakerne i nettportalen. 

Lurer du på om kurset passer for deg?

Det finner vi ut ved å ta en prat på messenger, e-post eller telefon. Velg under hvordan du ønsker å bli kontaktet.

Klikk her for facebook messenger! Klikk her for e-post eller telefon!

Får et spark bak!

Jeg får det lille sparket bak jeg trenger for å gjennomføre alle de gode planene mine. Etter få uker har jeg blitt både sprekere og slankere, uten å føle at jeg er på slankekur.

Lene

Så fornøyd!

 Jeg kan ikke huske sist jeg var så fornøyd og trygg på meg selv. Jeg har fått en indre glede og ro! Og jeg har funnet nøkkelen til hvordan jeg skal fortsette dette gode livet!

Tusen takk for et lærerikt kurs, der jeg har fått mange nyttige verktøy for å nå målene mine og leve livet jeg ønsker! 

Nina

Større spisero!

Jeg opplever større ro rundt spising og unngår dårlig samvittighet og følelse av sprekk/nederlag. Med denne metoden har jeg større mentalt overskudd hele tiden!

Karianne

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber til daglig som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape vaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form! Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert veiledning.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Heldigvis finnes det teknikker man kan bruke for å omsette ønsker i handling!

 

Close

Fyll inn personalia, så gir jeg deg beskjed når neste gruppe åpner for påmelding!