Foredrag & kurs

Motivasjon, kommunikasjon & endring

For behandlere og helsepersonell

Har du pasienter/deltakere som bør bli mer fysisk aktive, trene regelmessig, spise sunnere, sove bedre eller stresse mindre?

Skulle du ønske de var mer motiverte og lyktes bedre med å gjennomføre det de trenger for å få bedre helse?

Opplever du at det ikke er nok at du gir gode råd og lager fine opplegg, som treningsprogrammer eller menyplaner? 

Gir du allerede veiledning individuelt eller i grupper, men trenger flere verktøy for å hjelpe deltakerne å skape gode vaner?

Hvis du svarte ja på et eller flere av disse spørsmålene, tar jeg gjerne en prat med deg!

Kontakt meg!

Tidligere kurs & foredrag

Dette lærer du/dere!

Forskningsbasert kunnskap (teorier og studier) + verktøy, teknikker og øvelser!

Samtaleverktøy

Lær hvordan du kommuniserer med pasienter/deltakere på en måte som skaper større motivasjon og bedre forutsetninger for varig endring (motiverende intervju og andre samtaleverktøy) 

Riktig hjelp til riktig tid

Lær hvordan du møter pasienter/deltakere på riktig nivå, ved å benytte en oversiktlig endringsprosess bestående av fem steg. Hjelp pasienten å øke motivasjonen, få større selvinnsikt og relevant kunnskap, komme enklere i gang, få til endringer i praksis og fortsette lenge nok til å skape solide vaner.

Øvelser og teknikker

Lær de meste effektive teknikkene fra fagfeltet atferdsendring ("behaviour change"), og hvordan du bruker disse både i samtaler og gjennom oppgaver du kan gi til pasienten individuelt eller i gruppe. Du får vite hva forskningen sier er effektivt, og hvordan du bruker teknikkene i praksis i din arbeidsdag!

La oss ta en prat!

Trykk under så kontakter jeg deg for en prat om temaer, varighet og tidspunkter!

Kontakt meg!

Hei, jeg heter Andreas!

Jeg har jobbet i trenings- og helsebransjen i snart 20 år, og  hjulpet tusenvis av mennesker å bli sprekere, slankere og/eller friskere ved å skape gode vaner!

Jeg er utdannet fysioterapeut, ernæringskonsulent, personlig trener og helsecoach, og har utgitt en bok om livsstilsendring (kalt DIN VEI). Jeg er også spesialist i atferdsendring og vektregulering.

Les min historie
Close

Fyll ut skjemaet, så kontakter jeg deg for en prat!