2 uker vanecoaching på nett!

For deg som ønsker motivasjon til å komme i gang med bedre vaner nå!

Et rimelig lavterskeltilbud som får deg over startkneika!

Du får motivasjonsverktøy og individuelle tilbakemeldinger i en nettportal/app.

Oppgaver og motivasjonsverktøy!

Få oppgaver som øker motivasjonen og hjelper deg å skape gode vaner!

Støtte og tilbakemeldinger!

Få tips, tilbakemeldinger og ekstra forpliktelse som gjør at du gjennomfører det du ville utsatt på egenhånd!

Motiverende oversikter!

Holdt motivasjonen oppe ved å se hva du får til både i dag og over tid!

Slik foregår det!

Du får tilgang til en nettportal/app med verktøy for å skape gode vaner. I nettportalen har du også dialog med meg. 

FØR OPPSTART får du en oppgave med spørsmål som gjør deg ekstra motivert for å starte nå. Det blir tydelig for deg både hva du skal gjøre og hvorfor!

Når du ER I GANG, bruker du 5 minutter daglig på å logge i appen hvordan det går. Jeg gir deg hyppige tilbakemeldinger, oppmuntring og tips. Det hjelper deg å holde fokus på målene dine!

At du får tilbakemeldinger er en viktig forskjell på nettcoaching og det å delta på nettkurs, lese en bok eller motta informasjon. Støtte og tilbakemeldinger hjelper deg fra å "tenke på hva du kunne gjort" til å gjennomføre det i praksis!

I nettportalen kan du stille meg så mange spørsmål du vil. Uansett om du trenger motivasjonstips, forslag til sunne oppskrifter eller treningsprogrammer.

* Nettportalen/appen kan brukes både på mobil, nettbrett & PC/MAC.

Til pris og påmelding

Hvilke vaner?

Under ser du eksempler på vaner jeg kan hjelpe deg med!

Til pris og påmelding

Hei, jeg heter Andreas Lycke

Gjennom 19 år i helsebransjen8 års utdanning, bokutgivelse og tusenvis av timer med klienter, har jeg lært mye om hva som fungerer for å gjennomføre langsiktige vaneendringer og få varige resultater!

De første årene var jeg ofte frustrert fordi jeg så hvor få som lyktes. Selv om jeg som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent ga kundene skreddersydde menyplaner og effektive treningsprogrammer.

Jeg innså at folk trengte noe mer enn informasjon og gode råd, og tok videreutdanning innen coaching, vanepsykologi og atferdsendring. Jeg sa opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet, for å kunne hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter.
For et par år siden utga jeg boken DIN VEI, som er et oppslagsverk i hvordan man lykkes med mat, trening og livsstilsendring.

I dag er det fantastisk å oppleve at klientene mine får bedre resultater enn noen gang! Når de bare lærer seg strategier for å øve inn gode vaner og fortsette med dem over tid!