Er dette deg?

Du har gått ned i vekt flere ganger før, men opp igjen hver gang. Du har prøvd det meste.

Du er superfokusert i perioder, men får ikke til det du ønsker over lengre tid. 

Du har mye kunnskap om hva du burde gjøre, men sliter med å omsette det i handling. 

Nå er du klar for å gjøre et nytt forsøk, med en annen tilnærming enn før. Du vil få til noe som varer!

Du kunne tenke deg personlig oppfølging av en erfaren fagperson, så du kommer enklest mulig i gang (uten en ny slankekur) OG klarer å holde fokus over tid (selv i et travelt og innholdsrikt liv).

Fyll ut skjemaet under, så ringer jeg deg for en prat om et mulig samarbeid. 

Et samarbeid med meg innebærer en miks av motiverende samtaler og dialog, rapportering og tilbakemelding på nett. Jeg har kunder i hele landet, så du trenger ikke bo i nærheten av Høvik (der jeg har kontor). Det fungerer veldig bra med samtaler på telefon/video!

Fyll ut skjemaet :-)

"Jeg har fått mer energi og blitt kvitt smerter i knær/føtter. Klærne passer bedre og det er deilig å slippe å tenke så mye på slanking, mat og perfekte valg. Jeg har også nådd målet om å gå ned en halv kilo i uka i flere måneder"

Grete
46 år

"Jeg har hatt mye problemer relatert til overvekt, både medisinske og av mer personlig/sosial karakter. Det har preget mye av livet mitt, til tross for gjentatte forsøk på å få til en vektreduksjon. Jeg bestemte meg likevel for å gjøre et nytt forsøk, siden jeg kunne få så tett oppfølging. Nå har jeg gått ned noen kilo, spiser bedre, er mer fysisk aktiv og kjenner at jeg har mer krefter enn før"

Lene
49 år

"Jeg kan på det sterkeste anbefale Andreas som en svært viktig samarbeidspartner i prosjekt vektnedgang. Han er kunnskapsrik, seriøs og målrettet. Han favner hele mennesket, hvilket er svært, svært viktig når det gjelder endring for meg, hvilket jeg tror gjelder de fleste"

Helene
61 år

"Jeg har gått mange Grete Roede kurs, men dette er mer langsiktig og med bedre verktøy for å lykkes over tid. Det er viktig for meg fordi jeg tidligere har gått mye opp og ned i vekt. Anbefaler det veldig!"

Mari
46 år

"Samarbeidet med Andreas gjør det lettere å holde fokus. Jeg får oppmuntrende meldinger og hjelp til å bearbeide det som ikke har gått bra. Jeg liker veldig godt at det er fokus på hvordan man skal klare å gjennomføre endringer, og ikke bare råd om hva man bør gjøre"

Lene
49 år

"Jeg får hjelp til å være tålmodig, noe som er nytt for meg som tidligere har vært mye på intense slankekurer. Og så får jeg hjelp til å sortere tanker, sette gode mål og ikke minst finne gode og gjennomførbare tiltak. For meg var det en høy terskel å be om ekstern hjelp, men jeg har ikke angret ett eneste sekund. Det eneste jeg "angrer" på er at jeg ikke gjorde dette tidligere!"

Grete
46 år

"I dialogen med Andreas opplever jeg å bli tatt på alvor, både gjennom seire og motbakker. Vi diskuterer oss igjennom målsetninger og setter ord på hva dette betyr i praksis, slik at det er gjennomførbart. Miksen av samtaler og oppfølging elektronisk fungerer veldig bra!"

Mette
56 år

"Nå har jeg blitt en person som trener regelmessig og som er langt mer i aktivitet enn jeg har vært noen gang før. Jeg tar gode og gjennomførbare valg når det gjelder både mat og trening/aktivitet. Dette er en livsstil jeg skal ta med meg videre i livet. "

Grete
46 år

"Jeg har, til min store overraskelse, funnet ut at jeg er i stand til å trene opptil flere ganger i uken: FØR jobb! Dette er en stor seier siden jeg så på meg selv som et litt "dvaskt" B-menneske! .Jeg har også gått ned noen kilo uten altfor mange offer. Og kanskje viktigst for ettervernet: jeg har forstått at ikke alt min indre kritiker sier nødvendigvis er sannhet. Ting kan endres. Jeg har endret meg"

Mette
56 år

Hei, jeg heter Andreas!

Jeg har i nesten 20 år hjulpet mennesker som vil bli sprekere, slankere og friskere med langsiktig livsstilsendring og gode vaner.

Jeg er utdannet fysioterapeut, ernæringskonsulent, personlig trener og helsecoach, og har utgitt en bok om livsstilsendring (kalt DIN VEI). Jeg er også spesialist i atferdsendring og vektregulering.

Les min historie
Close

Meld deg på!

Fyll inn navn og e-post for å sikre deg en plass!

(PS. Skriv også inn mobilnummer, så får du en påminnelse 15 min før vi starter :-)