PERSONLIG VANECOACHING

Den mest effektive veien til vaner som gir deg livet du drømmer om!

Personlig vanecoaching
består av SAMTALER på video/telefon og
individuell dialog i NETTPORTAL/APP.

Du får vite hva du skal starte med, slik at du kommer enklere i gang nå
Så lærer du teknikker for å holde motivasjonen oppe, slik at du skaper nye vaner og får resultater som varer.
Oppskriften på hva som fungerer for DEG finner du verken i en ny kokebok, på nok et slankekurs eller gjennom inspirerende tips på Instagram. Du finner den gjennom personlig veiledning, med fokus på dine mål og utfordringer!

 I 20 år har jeg hjulpet andre med bedre vaner og varig livsstilsendring!

Som fysioterapeut, personlig trener og ernæringskonsulent hjelper jeg deg å rydde opp i forvirringen rundt hva som egentlig gir resultater. Du slipper å lure på hva du skal gjøre for å få resultater.
Som Norges eneste sertifiserte vanecoach, lærer jeg deg unike teknikker for å ta valg og bygge vaner som gir deg livet du ønsker deg. Den viktigste endringen skjer tross alt i hodet. 

*Vanecoach er en utdanning i Danmark som kombinerer kunnskap om viktige levevaner med teknikker fra vitenskapen om atferdspsykologi og vaneendring.

Vis meg hva jeg får!

Dette sier andre

For meg var det en høy terskel å be om ekstern hjelp, men jeg har ikke angret et eneste sekund. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke gjorde dette tidligere!"


-Grete (46)

Jeg var i tvil om det var mulig å lykkes. Men ved å ta noen ting av gangen og ha fokus på gode vaner, har jeg nå fått bedre helse, lavere blodrykk og en vekt jeg ikke har sett på lenge!"


-Vivian (62)

Jeg liker veldig godt at det er fokus på hvordan man klarer å gjennomføre endringer, og ikke bare råd om hva man bør gjøre. Nå har jeg gått ned ned noen kilo, spiser bedre, er mer fysisk aktiv og kjenner at jeg har mer overskudd enn før"

- Lene (49)

Dette sier andre

Jeg hadde behov for å jobbe med den mentale biten, for å få til endringer som ville bli varige, og ikke ende med å gå ned i vekt, og så like mye opp igjen. Trengte noe annet enn en ny slankekur.

Jeg er kjempefornøyd med å ha gått ned 16 kilo på et halvt år med vanecoaching. Men mest av alt er jeg glad for at jeg har klart å skape nye vaner og for at jeg nå har en solid verktøykasse for å fortsette med de gode vanene. Jeg føler meg mye sterkere rustet til å ta valg som er bra for meg, og føler jeg har kommet over det som før har skapt hindringer.


-Grete (46)

Jeg har tatt innover meg at hodet må være med og at livsstilsendring ikke handler om "quick fix" en kort periode.

Tidligere har jeg bare vært "flink pike" og fulgt et opplegg andre har laget. Så har kiloene kommet tilbake igjen etterpå. 

Jeg har nå gått ned 13 kilo med enkle grep i kostholdet, som jeg absolutt kan leve greit med videre! Jeg har økt hverdagsaktivitet og trener nå 3 ganger i uken. Klarer til og med å jogge lenger enn jeg har gjort på over 30 år!

 

-Line (59)

Personlig vanecoaching er for deg som...

 • Ønsker å ta valg og skape vaner som gir deg et bedre liv
 • Vet en del om hva du kan/bør gjøre, men trenger teknikker for å gjennomføre
 • Har prøvd mye forskjellig, som bare har fungert i perioder
 • Ønsker fokus på dine mål og utfordringer, i stedet for å være i en gruppe
 • Har innsett at "løsningen sitter i hodet" og vil lære å motivere deg selv
 • Liker at det du gjør er forankret i vitenskap

Lurer du på noe av dette?

Dette sier andre

Jeg opplevde Andreas umiddelbart som en positiv, profesjonell og kompetent sparringspartner/coach. Han klarte å utfordre meg på de tingene som for meg ble nøkkelen til å få resultater.

Dette har virkelig vært en spennende reise, og eg er utrolig glad for at jeg tok kontakt!


-Grethe Lill (43)

Jeg har prøvd utallige kurer og kursopplegg. Noen ganger har jeg kommet et stykke på vei, men falt tilbake i gamle uvaner. Andre ganger har jeg gått for hardt ut, noe som kun har ført til tilbakefall og enda høyere vekt enn utgangspunktet.

Gjennom samarbeidet med Andreas blir jeg mer bevisst og får verktøy for å møte utfordringer i livet som lett kan føre til overspising. Jeg får hjelp til å holde fokus hver dag.

Resultatene har vært veldig oppløftende! Ikke bare i form av vektnedgang. Vel så viktig er de mentale verktøyene som gjør at jeg opplever mestring og kontroll. Selv i motgangsperioder. Jeg føler meg trygg på at jeg denne gangen skal lykkes med varig vektnedgang over tid.

- Helene (61)

DETTE FÅR DU

Motiverende samtaler

Vi går gjennom strategier som hjelper deg å ta gode valg, gjennomføre endringer og skape nye vaner. Rett og slett gjøre mer av det som gir deg et godt liv!

Samtalene gir unik innsikt i dine utfordringer og hvordan du løser dem.

Støtte på mobilen

I nettportalen/appen kan du logge hvordan det går og få tilbakemeldinger flere ganger i uken. Det hjelper deg å holde fokus mellom samtalene. 

Det er frivillig å bruke portalen, men mange synes det er et godt verktøy.

Fremgang og resultater

I nettportalen/appen ser du motiverende oversikter over hva du får gjennomført og hvilke resultater du oppnår. 

PAKKER & PRISER

Du kan velge mellom tre ulike pakker; forskjellen er hvor ofte vi har samtaler. 
Hvis du er i tvil, trykker du på kontaktknappen, så tar vi en prat på telefonen først. Den samtalen er gratis. 

På betalingssiden kan du velge mellom kortbetaling og faktura.

Jeg ønsker en prat på telefonen

LIGHT

kr. 2200,-/

PER MÅNED*

 • Samtale hver 3.uke
 • Dialog på nett mellom samtalene

*Minimum varighet 3 måneder

Jeg ønsker denne!

MEDIUM

kr. 3300,-

PER MÅNED*

 • Samtale hver 2.uke
 • Dialog på nett mellom samtalene

*Minimum varighet 3 måneder

Jeg ønsker denne!

PREMIUM

kr. 4400,-

PER MÅNED*

 • Samtale hver uke
 • Dialog på nett mellom samtalene

*Minimum varighet 3 måneder

Jeg ønsker denne!

Hei, jeg heter Andreas Lycke

Da jeg som nyutdannet fysioterapeut og ernæringskonsulent startet i treningsbransjen i 2005, trodde jeg folk trengte informasjon om HVA de skulle gjøre for å komme i form, gå ned i vekt og få overskudd og god helse..

Jeg brukte masse tid på å lære om den mest effektive treningen og det "beste" kostholdet...

Jeg lagde flotte treningsprogrammer, lærte bort de "beste" øvelsene og designet detaljerte kostplaner, med korrekt antall gram og kalorier...

Men det fungerte ikke...

Folk kom i gang, men stoppet igjen...
...de fikk ikke til å følge de fine oppleggene jeg laget...

Det var så frustrerende med støttemedlemmer, periodeslankere og alle som bare fikk det til i perioder!

Jeg innså at jeg trengte andre verktøy.

Så jeg tok videreutdanning i coaching, motivasjon og vanepsykologi.

Jeg ble spesialist i atferdsendring.
Og dro til Danmark for å bli vanecoach.

Jeg sa opp trygg lederjobb i treningsbransjen og startet egen virksomhet (skummelt..) for å hjelpe folk på en bedre måte enn det som var mulig på treningssenter.

I dag er det fantastisk å oppleve at de jeg samarbeider med får mye bedre resultater enn før! Fordi de får verktøy for å skape motivasjon og etablere vaner som gir dem et godt liv.

Jeg har også enorm glede av vaneverktøyene i mitt eget liv. 

Jeg har fått morgentrening som en vane, skapt spisevaner som gir meg en kropp jeg trives med og etablert en fast meditasjonspraksis. 

Jeg har endog gått fra å være skikkelig B-menneske, til å våkne opplagt tidlig om morgenen og få MYE mer ut av dagene enn før! 

Faktisk har jeg brukt de samme verktøyene for å skape min egen arbeidsplass, som i dag gir meg en meningsfull jobb, stor frihet og god økonomi (ingen selvfølge som grunder...!). 

Viktigere enn de konkrete vanene er det at jeg har lært hvordan jeg motiverer meg selv til å gjennomføre det som gir meg et godt liv. Enten det betyr å ha god helse, å trives på jobben eller å være den pappaen jeg ønsker. 

I tillegg til å hjelpe folk flest å bygge gode vaner, holder jeg kurs og foredrag for andre fagfolk om motivasjon, kommunikasjon og atferdsendring. 

Dette sier andre

Jeg har fått mer energi og blitt kvitt vondter i knær og føtter. Klærne passer igjen og hjernen fungerer bedre når jeg slipper å tenke så mye på slanking, mat og "perfekte" valg. Jeg har nådd målet om å gå ned ca. en halv kilo i uka i flere måneder.

Jeg har blitt en person som trener regelmessig og som er langt mer i aktivitet enn noen gang før. Jeg tar gode og gjennomførbare valg når det gjelder både mat og trening/aktivitet. Dette er en livsstil jeg skal ta med meg videre i livet.

Jeg får verktøy for å sortere tanker, sette gode mål og finne gjennomførbare tiltak. Og så lærer jeg å være tålmodig, noe som er nytt for meg som tidligere har vært mye på intense slankekurer. 

For meg var det en høy terskel å be om ekstern hjelp, men jeg har ikke angret ett eneste sekund. Det eneste jeg "angrer" på er at jeg ikke gjorde dette tidligere!

-Grete (46)

Jeg startet med Vanemetoden for 5 år siden. Jeg kan bekreft at den virker på lang sikt!

Er nå det smaleste rundt livet jeg har vært på 20 år, kan uten problem spise bare én stripe av sjokoladeplaten og være fornøyd uten tankestress. 

Jeg har gjort aktivitet til en del av den jeg er - etter 5 år er jeg fortsatt aktiv som bare det. Og tenk at jeg som "ikke skulle trene" nå digger heftig styrketrening! 

Gjennom Vanemetoden har jeg blant annet lært å være nysgjerrig på meg selv og prosessen, finne ut hva som fungerer for akkurat meg og finne gleden med det som tar meg i riktig retning, slik at jeg vil gjøre mer av det! 

Jeg har lært hvordan jeg setter sammen et godt kosthold - uten masse forbud. Og hvordan jeg er oppmerksom på "fellene" mine, så jeg kan leve godt med dem og unngå dem.

Verktøykassen jeg har fått har har vært helt sentral for meg for leve godt slik jeg ønsker meg!

-Liv (55)

Jeg hadde gått mye opp og ned i vekt før jeg startet. Derfor ønsket jeg et permanent opplegg som jeg kunne leve med resten av livet. Jeg ville ikke gå inn i 50-årene med mange kilo ekstra.

Da jeg startet, følte jeg meg tung i kroppen. Jeg overspiste og hadde lite kontroll. Jeg var i gang med å trene, men var mye av og på.

Nå trener jeg mer regelmessig, uten lange perioder med opphold. Jeg henter meg fortere inn igjen. Og jeg har blitt flinkere til å finne andre alternativer de dagene jeg ikke har så lyst. Jeg har også mer kontroll på maten og har fått mange verktøy som hjelper meg å få til det jeg ønsker. .

Jeg har gått mange Grete Roede kurs, men dette er mer langsiktig og med bedre verktøy for å lykkes over tid. Anbefaler det veldig!

-Mari (49)

Min utdanning og erfaring

Erfaring:
Over 500 coachingklienter individuelt eller i gruppe

(siden jeg startet egen virksomhet 1.mai 2017)

Erfaring:
Gjennomført over 6000 coachingsamtaler

(siden jeg startet egen virksomhet 1.mai 2017)

Erfaring:
Jobbet 20 år i helse- og treningsbransjen

(som personlig trener, gruppeinstruktør, kostveileder og faglig leder)

Erfaring:
Utgitt livsstilsboken DIN VEI

(et forskningsbasert og praktisk oppslagsverk på 450 sider, om sunn livsstil, motivasjon og vaneendring)

Erfaring:
En rekke KURS & FOREDRAG for fagfolk - om motivasjon, kommunikasjon og endring

(blant annet for Unicare, NIMI, Helse Sør-Øst, Frisklivssentraler, TrustMe Ed, AktivA, treningssentre m.m.)

Erfaring:
En rekke KURS & FOREDRAG for folk flestom motivasjon, vaner, trening, kosthold, livsstilsendring, varig vektnedgang m.m.

(både fysisk og digitalt)

Utdanning:
Vaneterapeut

(videreutdanning i Danmark, eneste i Norge med denne sertifiseringen)

Utdanning:
Fysioterapeut

(Høgskolen i Sør-Trøndelag, 2001-2004)

Utdanning:
Ernæringskonsulent

(Atlantis Medisinske Høgskole, 2005-2007)

Utdanning:
Vanecoach

(i Danmark, eneste i Norge med denne utdanningen)

Utdanning:
Certified health coach
Behaviour change specialist
Weight management specialist

(American Council on Exercise)

Utdanning:
Instruktør i mindfulness / oppmerksomhets-trening
Utdanning:
ACT
(Acceptance Commitment Therapy)

(nyere retning innen kognitiv psykologi)

Utdanning:
Motiverende intervju

(samtalemetode for å hjelpe andre med endringer)

Utdanning:
Personlig Trener

(gjennomført ca. 10.000 PT-timer på SATS, Elixia og Gnist Trening & Helse)