Lettere liv med gode helsevaner

Gruppeprogram på nett,
for travle damer som vil bli slankere og sprekere! 

FULLTEGNET!

Klikk her hvis du er nysgjerrig på individuell veiledning

Jeg starter ny gruppe etter påske, og er på jakt etter 10 damer i 40-50-årene, som før sommeren vil bli 5-10 kilo lettere, komme i bedre form og få mer overskudd til travle dager på jobben og hjemme! 

Programmet foregår på nett, så du kan delta uansett hvor du bor. Og helt uten smitterisiko.

Dette sier noen av deltakerne...

Innertier!

Innertier på dette opplegget! Jeg har tatt tilbake kontrollen og det gir ro og selvtillit! Etter de første ukene har jeg gått ned 6,5 kg og føler meg så mye bedre! Og klærne passer igjen!

Ingvild

Deilig å slippe slankekur!

Jeg synes programmet er kjempebra! Tanken med at man ikke skal slanke seg, men i stedet endre vaner, er helt fabelaktig! Det er lettere å føle at man lykkes, enn når man driver med kaloritelling på slankekur. 

Nina

En utrolig følelse!

Å gå ned i overkant av 5 kg på noen få uker, uten å føle at jeg er på slankekur eller forsaker noe, er en helt utrolig følelse! Ser at dette er en god livsstil jeg kan trives godt med!

Hege

Interessert?

Velg hvordan jeg skal kontakte deg så vi kan finne ut om dette passer for deg!

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

Noen resultater...

De fleste går ned mellom 300 gram og 1 kilo i snitt per uke, avhengig av utgangspunkt og hva livet bringer. Vel så viktig som vektnedgangen er gevinster som økt velvære, bedre form, mer overskudd, bedre kontroll på spisingen og godfølelsen etter gjennomførte treningsøkter.

Dette får du!

Du blir med i en gruppe på 10 damer, som i 77 dager (11 uker) jobber strukturert med å skape gode helsevaner (spising, trening/aktivitet, søvn, avkobling). Gruppen får profesjonell veiledning av Andreas Lycke, som er vanecoach, fysioterapeut og ernæringskonsulent, med nesten 20 års erfaring.

Du treffer Andreas og de andre deltakerne på videomøter på nett og gjennom en nettportal

nettmøtene utveksler du erfaringer med gruppen og lærer hvordan du skaper gode vaner. Fellesskapet gir motivasjon og forpliktelse, så du får gjennomført mer enn på egenhånd! 

I nettportalen registrerer du hva du får til og kommuniserer med Andreas og de andre deltakerne. Det hjelper deg å holde motivasjonen oppe hver dag. Du kan stille Andreas så mange spørsmål du vil. 

Fordi du antakelig har mye kunnskap om hva du bør spise og hvordan du kan trene, er hovedfokus i programmet at du lærer hvordan du får til å skape gode vaner i praksis. Det inkluderer hvordan du setter gode mål, lager solide handlingsplaner, utvikler en motiverende indre dialog, kommer kjapt i gang igjen når du har en glipp og opprettholder motivasjonen over tid! 

Praktisk informasjon
  • Programmet starter 14. april og varer ut juni. Totalt 77 dager/11 uker. 
  • Det koster kr. 1690,- per måned i 3 måneder. Totalt 4900,- for hele perioden.
  • Hvis du ønsker, kan du starte på egenhånd med en gang du melder deg på. Du får informasjonen og verktøyene du trenger for komme i gang med det som er viktigst for deg. 
  • Første gruppemøte er uken etter påske. Du deltar på mobil, nettbrett eller PC. Deretter er det gruppemøter ca en gang per uke, alle på kveldstid. Vi varierer mellom ulike ukedager. Dersom du av og til ikke kan delta direkte, ser du bare opptaket. 
  • Fordi alt foregår på nett, kan du delta uansett hvor du bor. 

Får et spark bak!

Jeg får det lille sparket bak jeg trenger for å gjennomføre alle de gode planene mine. Etter få uker har jeg blitt både sprekere og slankere, uten følelse av å være på slankekur.

Lene

Sikker på at det vil vare!

Jeg har fått større mental ro rundt mat og fysisk aktivitet. Det gjør meg trygg på at dette vil vare, noe som gir meg selvtillit og overskudd! Jeg sover bedre, har mer energi og er i bedre humør. Har gått ned 10 kg og klærne som var for små sitter bra!

Guri

Større spisero!

Jeg opplever større ro rundt spising og unngår dårlig samvittighet og følelse av sprekk/nederlag. Med denne metoden har jeg større mentalt overskudd hele tiden!

Karianne

Interessert?

Velg hvordan jeg skal kontakte deg så vi kan finne ut om dette passer for deg!

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber til daglig som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape helsevaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert coaching.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Close

Fyll inn personalia, så kontakter jeg deg!