Gruppeprogram på nett

SMARTE HELSEVANER

For travle damer som vil bli lettere og sprekere! 

Neste gruppe starter etter påske!

KLIKK HER FOR Å SETTE DEG PÅ INTERESSELISTE

Gruppeprogrammet SMARTE HELSEVANER er for deg som...

  • er en dame mellom 40 og 60 år
  • Vil gå ned mellom 5 og 20 kilo ved å skape solide vaner (i stedet for en slitsom slankekur)
  • Vil ha mer overskudd til travle dager på jobben og hjemme
  • Har mye kunnskap om sunn mat og trening, men trenger verktøy for å omsette det i handling, også over tid
  • Er lei av å være av og på, og klar for å få resultater som varer

For å finne ut om programmet passer for deg, er det best med en prat på telefon eller messenger. Velg hva du foretrekker :-)

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

"Innertier på dette opplegget! Jeg hadde mye på plass fra før, men har fått justert flere områder. Har tatt tilbake kontrollen og det gir ro og selvtillit! Etter de første ukene har jeg gått ned 6.5 kg, føler meg bedre og klærne passer!"

Ingvild

"Programmet gjør at jeg holder veldig godt fokus på de gode vanene. Jeg opplever større ro rundt spising og unngår dårlig samvittighet for å ha spist for mye og følelse av sprekk/nederlag. Med denne metoden har jeg større mentalt overskudd hele tiden, som medfører bedre mestringsfølelse! Det er veldig nyttig både med erfaringsutveksling i gruppa og tips og oppgaver fra Andreas!"

Karianne

"Synes programmet er kjempebra! Tanken med at man ikke skal slanke seg, men i stedet endre vaner, er helt fabelaktig! Det er lettere å føle at man lykkes, enn når man teller kalorier og går på en smell. Nå trener jeg regelmessig og unngår trøstespising på kvelden. Jeg føler meg mer opplagt og går ned de kiloene jeg ville bli kvitt!"

Nina

"Programmet gjør at jeg får til å holde fokus på riktig mat og trening over tid. Jeg føler mestring og det er lettere å ta de riktige valgene hver dag. Merker at klær sitter løsere og jeg har tatt fram plagg som har vært "fravokst"."

Janne

"Er så glad for at dette opplegget dukket opp! Det trekker meg fremover. Før var dagen ødelagt hvis jeg hadde spist for mye - nå er jeg tilbake på rett spor med en gang. Jeg har blitt mer bevisst på maten, trener mer og kjenner at gode vaner kommer på plass steg for steg."

Helle

Hvordan foregår programmet SMARTE HELSEVANER?

Når du melder deg på, blir du med i en gruppe med 10-15 damer, som utveksler erfaringer og gir hverandre oppmuntring, tips og inspirasjon. Du treffer de andre deltakerne på nettmøter og gjennom en nettportal. 

Gruppen får profesjonell veiledning av Andreas Lycke, som er vanecoach, fysioterapeut, ernæringskonsulent og spesialist i atferdsendring. Du lærer hvilke vaner som er viktigst for å bli slank, sprek og frisk, samt hvordan du holder motivasjonen oppe over tid. Du kan stille Andreas så mange spørsmål du vil, både på nettmøter og i nettportalen.

Nettmøtene foregår på kveldstid 2-3 ganger i måneden. Hvis du ikke kan delta direkte, ser du opptaket. Alt du trenger for å være med er mobil, nettbrett eller PC/MAC.

I nettportalen får du oppgaver for å øke motivasjonen og tar i bruk vitenskapelige verktøy for å skape solide vaner. Nettportalen bruker du når det passer for deg, uansett om det er tidlig om morgenen, på dagtid eller om kvelden.

For å finne ut om programmet passer for deg, er det best med en prat på telefon eller messenger. Velg hva du foretrekker :-) 

Klikk her for å bli kontaktet på facebook messenger! Klikk her for å bli kontaktet på telefon!

Hei, jeg heter Andreas Lycke!

Jeg jobber til daglig som vanecoach og hjelper travle voksne mennesker å skape helsevaner som gir trivselsvekt, overskudd og god form.

Jeg ser at mange har mye kunnskap om hva de burde gjøre, men trenger verktøy for å få det til i praksis, i lang tid. Jeg tilbyr både individuell og gruppebasert coaching.

Jeg er utdannet fysioterapeut, med tilleggsutdanning i ernæring, trening, coaching og atferdsendring. Jeg har jobbet med helse og livsstil i snart 20 år og har utgitt en bok om livsstilsendring og gode helsevaner, som heter DIN VEI.

Close

Fyll ut skjemaet, så får du mer informasjon!